Welcome

Termeni si conditii de utilizare

Folosirea site-ului www.uneltebricolaj.ro (denumit in continuare “site”, www.uneltebricolaj.ro)  implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. In lipsa altor prevederi exprese intre parti, acest contract prevede drepturile si obligatiile intre SC Delta Business DIY SRL, denumita in continuare Delta Business DIY si utilizatorii sai ce beneficiaza de serviciile Delta Business DIY, denumiti in continuare Client sau Clienti.

In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a site-ului, va rugam sa nu folositi site-ul www.uneltebricolaj.ro. Delta Business DIY isi rezerva dreptul de a modifica prevederile acestor Termeni si conditii fara nici o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii"


1. Obligatiile de inregistrare ca membru

Pentru a beneficia de serviciile www.uneltebricolaj.ro, sunteti de acord sa va creati un cont sau/si sa indeplinititi toate formalitatile de inregistrare solicitate in acest sens. Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie adevarate, corecte, actuale si complete, in caz contrar Delta Business DIY isi asuma dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciilor sale, pe o perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Delta Business DIY nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.


2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Delta Business DIY pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice. Datele furnizate de catre clientii Delta Business DIY sunt confidentiale si ne angajam sa nu furnizam aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizam strict pentru desfasurarea relatiei dintre client si Delta Business DIY.Datele dvs. personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.Delta Business DIY certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.


3. Publicitatea si legaturi cu alte site-uri

Delta Business DIY poate include legaturi/link-uri catre alte site-uri. Delta Business DIY nu poate fi tinut rapsunzator sub nici o forma pentru relatiile sau consecintele rezultand din orice tip de colaborare (achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc.) care poate aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.


4. Copyright

Intregul continut al site-ului www.uneltebricolaj.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Delta Business DIY si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Delta Business DIY a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

5. Promotii si concursuri

Delta Business DIY sabileste singur regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau prin alte mijloace de comunicare. Pot beneficia de aceste promotii doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre Delta Business DIY in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

6. Efectuarea comenzilor

Prin intermediul site-ului www.uneltebricolaj.ro, comenzile pot fi facute:-on-line, urmand pas cu pas etapele de cumparare si finalizare a comenzii sau:

-telefonic, la numarul de telefon: +40723.671.307

-prin e-mail: info@dbcshop.ro


O comanda poate fi considerata confirmata catre client, DOAR dupa primirea unui mesaj de confirmare (mesaj de procesare a comenzii primite) pe adresa de e-mail furnizata la inregistrare, sau pe adresa de e-mail de pe care ati trimis comanda.


7. Descrierea si disponibilitatea produselor in stoc

Utilizatorii site-ului www.uneltebricolaj.ro sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Delta Business DIY si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice caracteristicile/specificatiile produselor fara o notificare prealabila. In cazul in care Delta Business DIY nu poate onora comanda sumele pe care clientul le-a platit vor fi rambursate in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.


8. Pretul produselor

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ Taxele, dar NU includ cheltuielile de livrare. Pretul de achizitie prezentat pe bonul fiscal va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga costurile de livrare. Delta Business DIY poate recurge la actualizarea preturilor, fara nici o notificare prealabila.


9. Plata produselor

Clientul poate plati contravaloarea produselor si serviciilor comandate pe Delta Business DIY, cel putin prin una din modalitatile de mai jos:-Plata in avans, prin transfer bancar-Plata la livrare, in numerar (ridicare personala de la sediu sau ramburs curier)
Delta Business DIY isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata in avans prin transfer bancar se poate realiza prin ordin de plata (recomandat in special persoanelor juridice) sau prin depunerea sumei de bani (pt. persoanele fizice) mentionata in contul nr.: RO08FNNB007802559634RO01 - Credit Europe Bank.

Dovada platii catre S.C. DELTA BUSINESS DIY S.R.L. trebuie trimisa la adresa de e-mail: info@dbcshop.ro. 

Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostru.
Plata la livrare in numerar - daca alegi aceasta metoda de plata, vei achita curierului contravaloarea produselor in momentul in care coletul va fi livrat. Suma pe care trebuie sa o platesti este cea din mesajul de confirmare a primirii comenzii care ti-a fost trimis pe e-mail dupa ce ai facut comanda on-line.

10. Livrarea produselor

Delta Business DIY isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor prin contactarea telefonica a clientilor. Validarea comenzilor are ca scop verificarea tututor datelor furnizate de dvs. Comanda va fi procesata doar dupa confirmarea telefonica a acestor date.Delta Business DIY isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate, daca produsele nu se afla pe stoc sau din alte motive ce pot aparea pe parcurs. Clientul va fi instiintat in cel mai scurt timp despre aparitia acestor evenimente.

Delta Business DIY isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau de a nu face livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

11. Garantia produselor

Produsele comercializate pe Delta Business DIY au termenul de garantie de 2 ani de zile de la data achizitionarii, emiterii bonului fiscal si data inscrisa pe certificatul de garantie.

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. Garantia se va solicita pe baza bonului fiscal insotit de certificatul de garantie.

Daca produsele livrate se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul isi asuma obligatia de a reclama aceste daune, in termen de 24 ore de la livrare, in scris, pe e-mail: info@dbcshop.ro.


  12. Limitare si responsabilitate

Produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Delta Business DIY isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciului site-ului www.uneltebricolaj.ro. Delta Business DIY nu ofera utilizatorilor sai nici o garantie cu privire la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, Delta Business DIY nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte ce pot aparea, cauzate de nefunctionalitatea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.


13. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


14. Dispozitii finale

Daca vreuna din prevederile acestor Termeni si Conditii va fi gasita nevalabila, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Acceptati si intelegi in mod expres ca: Nu oferim nici un fel de garantie, directa sau indirecta ca: serviciul va fi potrivit cerintelor dumneavoastra; serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel; calitatea informatiilor, datelor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului va corespunde cerintelor si asteptarilor dumneavoastra; serviciul poate fi intrerupt de catre proprietari sau administratori in orice moment fara nici o notificare prealabila si fara nici un fel de pretentie de orice fel din partea dumneavoastra; prin intermediul serviciului nu se ofera nici un fel de garantie sau certitudine altele decat cele in mod expres specificate in acesti termeni de oferire a servicului; sunteti direct si deplin responsabil pentru orice activitate si/sau continutul oricaror date, informatii, imagini, text, inregistrari audio sau video sau a oricarei alte contributii pe care o faceti disponibila sau o transmiteti in conditiile prezentilor termeni ai serviciului; forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legii; nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului.


Buletin de știri